Corporate Universities

Han van der Pool adviseert en ondersteunt bij het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van Corporate Universities. De Corporate University  is niet zozeer een fysieke entiteit als wel een concept voor georganiseerd leren ten behoeve van uw organisatie.

De Corporate University (Bedrijfsacademie, College of  School) is gericht op de doelstellingen en de prioriteiten van de organisatie, door directe koppeling van de leeractiviteiten aan de strategie, directe en daadwerkelijke betrokkenheid van het strategisch management. Binnen de Corporate University heerst een coherente programmatuur en resultaatgerichtheid in termen van business-doelstellingen. Belangrijk is ook dat de Corporate University het voertuig is voor het creëren en onderhouden van de organisatiecultuur.

Medewerkers van uw organisatie ontwikkelen bij de Corporate University niet alleen vaardigheden die samenhangen met de uitvoering van het werk, maar ook zogenoemde ‘core workplace skills’, zoals leren-te-leren, leiderschap, creatief denken en innoveren.